Facebook

Pizza Drive Sneek

Algemeen - Kinderfeestje

De kinderen krijgen een koksschort aan en er worden foto's gemaakt van dit pretfestijn. Deze foto’s worden per e-mail naar u toegestuurd. De kinderen krijgen een Pizzacertificaat.

Wij zorgen voor veel variatie. Denk hierbij aan:
• tomaat
• paprika
• ui
• champignon
• ham
• salami
• broccoli

Er wordt ook voor drinken gezorgd en natuurlijk na afloop een verrassing.
Kosten € 12,50 per persoon.

Om het feestje compleet te maken kan er ook een springkussen gehuurd worden in samenwerking met Verhuurfun.Bedrijfsfeestje of bedrijfsmeeting

Verras uw klanten of personeel eens met iets nieuws! Geniet in een informele sfeer samen met uw klanten of personeel van een lekker stukje pizza onder het genot van een Italiaans wijntje. Opening van uw zaak? Laat pizzapunten op een mooie schaal rondgaan en u zult zien wat een leuke reacties dat geeft. Naast pizza leveren wij ook wraps en stokbrood.Proeverij

Om zelf en eventueel met uw gasten te proeven van onze verschillende pizza’s.

Vervolgens worden deze, in 4 slices per pizza, uitgeserveerd op een kartonnen bord.

Niet iedereen eet een hele pizza, dus hebt u altijd voldoende met een kleiner aantal pizza’s dan het aantal gasten. Hoeveelheid in overleg.

U kunt een pizza thuis of bij uw bedrijf laten bezorgen, maar de Pizzabus kan ook gereserveerd worden voor feestjes en bijeenkomsten.Concept

Wij rijden met een prachtige, ingerichte bus, welke is voorzien van een echte professionele steenoven, koelingen en een echt granieten werkblad.

Het unieke van de Pizzabus: de pizzabakker komt naar u toe! Of het nu bezorging is of voor een evenement, partij of bedrijf, er komt een foodtruck voor uw eigen deur. Daarnaast is Pizza Drive Sneek een echte eyecatcher voor de deur. De bus staat op locatie altijd open, zodat u kunt zien wat voor heerlijke pizza’s er bereid worden.

Dus: wilt u met mooi weer in de boomgaard eten, op het erf bij een boer, dineren aan het Sneekermeer, of liever catering op een andere gekozen locatie? De mobiele pizzakar en de koks van Pizzadrive kunnen er zijn!

Belt of e-mailt u ons en wij komen op de afgesproken tijd bij u voor de deur de pizza bereiden en bakken.Over ons

Voor meer informatie over het reserveren van uw feest of party kunt u op de contact pagina van onze website terecht.
Welkom bij de familie!!